GHEORGHE STROE, CANDIDAT AUR: ACUM ESTE MOMENTUL SĂ LUPTĂM ȊMPREUNĂ, CU FORŢE PROASPETE, PENTRU UN VIITOR CU ADEVĂRAT PROSPER

„Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR)  la funcția de președinte al Consiliului Județean Braila, Gheorghe Stroe, dorește să facă o schimbare în bine oraşului nostru, care în ultimii 30 ani a avut de suferit în urma administrării de către persoane pentru care propriile interese au reprezentat o prioritate” – este ceea ce spun reprezentanții AUR Brăila.

Într-un comunicat dat publicității se precizează că „Gheorghe Stroe este un antreprenor din Brăila în vârstă de 37 ani, tată a 2 copii. Fiind o persoană onestă, implicată, își dorește să facă o schimbare în bine oraşului nostru.

Pe lista pentru Consiliul Județean sunt şi următorii candidați: Ferescu Mihaela Lucia, Constantin Adrian, Toader Săndica, Spiridon Iulian Laurenţiu, Stroe Gheorghe.

AUR este un partid de orientare patriotică și conservatoare înființat în 2019. Gândirea și acțiunea politică ale partidului sunt fundamentate pe 4 valori principale: familia, credința, națiunea și libertatea. AUR consideră că românii trebuie să fie principalii beneficiari ai resurselor țării.

După acceptarea candidaturii sale de către Biroul Electoral de circumscripție, Stroe Gheorghe, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Brăila, a declarat: «Consider că este acum momentul să acţionăm, să luptăm ȋmpreună, cu forţe proaspete pentru un viitor cu adevărat prosper. Noi suntem schimbarea, împreună vom reuşi!» “.