“Habarnautul” Avram colaboreaza cu Nechita, in cautarea solutiilor pentru deszapezire

IMG_20140127_122732

Pozitiile consilierilor social-democrati si cele ale vicepresedintelui CJ Braila, liberalul Ovidiu Nechita, se schimba substantial de la o zi la alta, in relatiile reciproce. Daca ieri, consilierul Ionel Avram (PSD) il ironiza pe Nechita cu privire la ineficienta acestuia privind gasirea unor solutii pentru deszapezirea drumurilor judetene, iar liberalul il numea pe acesta “habarnaut”, astazi, cei doi au fost extrem de politicosi unul cu celalalt si si-au dat public asigurari ca isi doresc o colaborare. Mai concret, va prezentam, in oglinda, declaratiile celor doi oficiali locali de la sedinta CJ de ieri, si cele de la sedinta CJ de astazi.

*Avram, ieri: “I-am mai dat delegare de competente domnului Nechita, ca sa se ocupe de deszapezire si s-a ocupat de orice, numai de deszapezire nu s-a ocupat!O sa va intreb cate contracte ati semnat cu primariile, domnule Nechita, in vederea prestarii de servicii de deszapezire pe drumurile judetene!”

*Nechita, ieri: “Ati facut unele afirmatii referitoare la deszapzire si nu vreau sa va bag in categoria habarnautilor si va spun un singur lucru: ca nu cunoasteti, pentru ca habar nu aveti ce spuneti! Au fost votate in consiliile locale un numar de 13 hotarari. De ce n-am semnat niciun contract de asociere? Pentru care trebuie o hotarare de consiliu judetean, daca nu stiti asta!”.

Astazi, spiritele s-au potolit, iar adversarii de ieri au devenit colaboratori apropiati:

*Avram, azi: “O sa ne intalnim cu domnul Nechita, o sa stabilim niste solutii concrete si legale pentru rezolvarea problemei deszapezirii, pentru ca este stiut ca la licitatia din data de 3 decembrie nu s-a prezentat niciun ofertant. Ne vom intalni, vom stabili ce e de facut, astfel incat in zilele urmatoare, aceasta problema sa fie rezovata. Avem solutii, noi, grupul majoritar al PSD si UNPR, si vom colabora cu domnul vicepresedinte Nechita, pentru a rezolva aceasta problema”.

*Nechita, azi: “Pana in momentul de fata sunt 13 primarii care au adoptat hotarari de Consiliu local, au fost trimise catre Consiliul Judetean si in prima sedinta pe care o vom avea, vom vota si o hotarare de asociere, dar intre timp, cei de la grupul PSD au spus ca au si dumnealor solutii – vom vorbi, vom vedea ce avem de facut astazi si maine. In afara de aceste 13 primarii, exista posibilitatea sa mai apara si altele, daca vor adopta hotarari in Consiliul local. Vreau sa va mai spun ca in urma acelui anunt public pe care l-am facut, in care am invitat toate persoanele fizice si juridice care au in posesie utilaje de deszapezire functionale, un numar de 10 firme au venit si si-au depus oferta la secretariatul CJ. Probabil si acea solutie se va lua in calcul”.