HC ”Dunărea” Brăila a început pregătirile pentru noul sezon competițional

După o vacanță de mai bine de o lună, noua echipă HC ”Dunărea” Brăila s-a reunit ieri dimineață la Sala Polivalentă, pentru a începe pregătirile pentru noul sezon. Cu un lot mai complex, cu jucătoare importante atât din România, cât și din străinătate, obiectivul echipei pentru sezonul 2022/2023 este calificarea în Cupele Europene.

Sub conducerea antrenorului principal Neven Hrupec, la primul antrenament din Polivalentă au participat 23 de jucătoare. Urmează o perioadă de pregătire pe plan local până pe data de 23 iulie, când echipa brăileană va pleca în Ungaria, la Siofok, unde va efectua antrenamente comune și meciuri amicale în compania echipei care în 2019 a fost câștigătoarea EHF.

În data de 29 iulie ”Dunărea” Brăila va merge în cantonament montan.

Nu vor lipsi nici meciurile de verificare, primul adversar care și-a dat acordul fiind campioana României, Rapid București, data disputării fiind 11 august, atunci când va avea loc și evenimentul de lansare a noului lot.

”Sunt de părere că am format un lot demn de podiumul Ligii Naționale. Va urma o perioadă de muncă intensă, în care jucătoarele vor trebui să se cunoască, să se antreneze și să se readapteze, având în vedere că a fost o pauză de mai bine de o lună. Noi, staff-ul tehnic, nu am avut pauză, am muncit în fiecare zi, am pus la punct detalii importante, am făcut foarte multe schimbări în bine, toate acestea urmând a fi prezentate în data de 11 august, atunci când va avea loc evenimentul de lansare al noului lot”, a declarat președintele HC ”Dunărea” Brăila, Adrian Manole.

Antrenorul Neven Hrupec i-a avut alături la reuniunea lotului pe antrenorul cu portarii, Iulian Emancipatu, noul preparator fizic, Boris Aspridis și directorul tehnic Ionel Radu.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns