HC Dunărea Brăila începe noul sezon al Ligii Florilor Mall cu un meci jucat acasă, în compania Gloriei Buzău

Pe 30 august este programată prima rundă din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Dunărea Brăila va întâlni Gloria Buzău, miercuri, începând cu ora 17:30, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:30.

Prețul biletului este de 15 lei. Pentru copiii până în 5 ani intrarea este gratuită. Pentru copiii sub 14 ani prețul biletului este de 5 lei.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune PRO Arena.

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, patru dintre ele fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 07.05.2023, la Buzău. Partida s-a încheiat la scorul de 19 – 21 pentru echipa de la malul Dunării.

”Începem noul sezon competițional cu un bagaj de meciuri foarte puternice atât din perioada de pregătire, cât și din SuperCupa României. Ne așteptăm la un sezon mult mai puternic față de cel precedent; toate echipele s-au întărit cu jucătoare bune. Va fi un sezon interesant, care cu siguranță va delecta spectatorii brăileni. Avem șansa să debutăm pe teren propriu, având avantajul celui de-al optulea jucător, pe care ne bazăm. Vă așteptăm la meciuri”, declară președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următoarea etapă este programată în data de 2 septembrie, în deplasare, împotriva echipei SCM Universitatea Craiova.