HC Dunărea Brăila începe noul sezon în condiții mult mai bune decât în sezonul competițional anterior. Circa 150.000 de euro au fost investite în realizarea unei săli de forță moderne, a unui nou cabinet medical și a unui nou vestiar

Noutăți la HC Dunărea Brăila, la început de sezon. Conducerea clubului  a organizat astăzi o conferință de presă în care a prezentat noua sala de forță, noul cabinet medical, noul vestiar și nu în ultimul rând noul magazin, în care s-au făcut investiții serioase.

Președintele HC Dunărea, Adrian Manole, le-a dat ziariștilor detalii cu privire la fiecare dintre acestea, începând cu noul magazin

a continuat cu noul cabinet medical,

noul vestiar

și noua sală de forță, în amenajarea căreia s-a implica la modul propriu, făcând chiar el o parte dintre lucrări necesare, astfel încât manopera a fost zero lei:

Manole a declarat că din punctul să de vedere, acestea sunt investiții care erau absolut necesare unui club care își propune să fie în top în campionat. Valoarea totală a investițiilor a fost de circa 150.000 euro, bani obținuți integral din sponsorizări.

El a mai precizat că având în vedere condițiile deosebite de pregătire oferite acum de club, echipa nu va mai pleca în cantonamente, ci se va pregăti la Brăila, ceea ce va reduce semnificativ cheltuielile clubului:

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns