HC Dunărea Brăila investește în tineri – clubul brăilean a semnat un contract cu Mariam Mohamed

HC Dunărea a făcut încă o  achiziție pentru noul sezon competițional: Mariam Nadia Mohamed (n. 2004, București) este o handbalistă cu origini irakiene, crescută în România. Aceasta vine de la CSM București, acolo unde a jucat atât pentru echipa de Divizie, cât și pentru echipa de senioare.

Mariam practică handbalul de la vârsta de 9 ani și a parcurs toate etapele sportului, pornind de la Junioare I, II, III, IV la echipa de Divizia A a CSM București și a jucat și pentru echipa de senioare. Ea a avut nenumărate convocări la echipele naționale ale României de cadete și Tineret. La 15 ani juca în naționala de cadete a României, iar cel mai mare vis al ei este să ajungă o mare handbalistă, ca și Cristina Neagu. În prezent, extrema stânga a Dunării face parte din echipa de tineret a naționalei României.

”Sunt onorată să fac pasul la senioare în tricoul echipei HC Dunărea Brăila.Aștept cu nerăbdare sa îmi întâlnesc noile colege și staff-ul tehnic. Îmi doresc ca valoarea și experiența mea să crească alături de aceste jucătoare valoroase. Hai, Brăila!”, a declarat Mariam Mohamed după semnarea contractului.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns