HC Dunărea Brăila joacă etapa a X-a în deplasare, cu CSM București

Joi, 22 decembrie, la ora 17:00 este programată runda cu numărul X din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni CSM București, în deplasare, în capitală.

Meciul va putea fi urmărit live pe pagina de facebook a echipei gazdă, iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal, accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=74240 .

Între anii 2021-2022, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, unul dintre ele fiind câștigat de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 12.04.2022, la București. Partida s-a încheiat la scorul de 28-21 pentru echipa bucureșteană.

”Pentru etapa a X-a ne deplasăm la București. Meciul cu CSM nu va fi ușor, însă jucătoarele noastre vor da totul pe teren. Cu siguranță va fi spectacol atât pe suprafața de joc, cât și în tribune. CSM este într-o formă foarte bună, după părerea mea are șanse mari să câștige anul acesta Champions League, dar eu am mare încredere în echipa noastră și în șansele ei de victorie”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

În acest moment, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în campionat, acumulând 16 puncte.

Următoarea etapă este programată în data de 29 decembrie acasă, împotriva echipei SCM Gloria Buzău.