HC Dunărea Brăila organizează în luna august cea de a VIII-a ediție a Cupei Dunărea

HC „Dunărea” Brăila organizează în perioada 16 – 19 august cea de a VIII-a ediție a Cupei ”Dunărea”, competiție amicală la care clubul a invitat alte trei formații care activează în campionatele internaționale: SCM Rm. Vâlcea, Rapid București și Brest Bretange (Franța).

Competiția din Sala Polivalentă din Brăila se anunță a fi un turneu foarte puternic, cu meciuri interesante, dar mai ales utile din punct de vedere al pregătirii pentru următoarea stagiune a Ligii Florilor Mol la handbal feminin. Programul meciurilor este următorul:

16.08.2023

SCM Rm. Vâlcea – Rapid București – ora 17:30

Dunărea Brăila – Brest Bretange – ora 20:00

17.08.2023

Brest Bretange – Rapid București – ora 17:30

Dunărea Brăila – SCM Rm. Vâlcea – ora 20:00

19.08.2023

Brest Bretange – SCM Rm. Vâlcea – ora 11:00

Dunărea Brăila – Rapid București – ora 13:00

Ceremonia de premiere – ora 15:00

În prima zi a turneului, miercuri 16 august, de la ora 20:00, înaintea jocului cu Brest Bretange, va avea loc și prezentarea lotului echipei de handbal feminin a Dunării Brăila pentru sezonul 2023-2024.

Echipele vor primi diplome și cupe și vor fi oferite premii individuale. Intrarea spectatorilor se face pe bază de bilet, iar prețul este de 20 lei/zi (ambele meciuri).

Odată cu această competiție se încheie meciurile de verificare din acest an ale jucătoarelor de la Brăila, în vederea participării în Cupele Europene, dar și a începerii noului sezon competițional.

”Echipa se pregătește intens în această perioadă, iar organizarea celei de-a VIII-a ediții a Cupei Dunărea înseamnă verificarea exactă a lotului. Am invitat la această ediție echipe puternice atât din România, cât și din străinătate. După cum am mai spus, anul acesta țintim podiumul în campionat, dar și o participare în Cupele Europene cât mai îndelungată. Suntem foarte mulțumiți de echipă, de cum am reușit să completăm lotul”,   a declarat Adrian Manole, președinte ”Dunărea” Brăila.

Primul meci al Brăilei va fi în noul format de Final Four al Supercupei României la handbal feminin, în data de 27 august, atunci când HC Dunărea va întâlni echipa CSM Târgu Jiu. Liga Florilor Mol va începe pentru Brăila în data de 2 septembrie, când Dunărea va evolua acasă, împotriva echipei SCM Gloria Buzău.

Articole asemănătoare

Comment

  • Escorte

    02/08/2023

    Bravo echipei HC „Dunarea” Braila pentru organizare a acestui turneu puternic si pentru efortul de a pregati un lot de calitate pentru noul sezon competitional! Cu siguranta acest turneu ofera ocazia perfecta pentru ca jucatoarele sa se pregateasca si sa isi arate capacitatile. Succes in sezonul viitor!

    Replay

Lasă un răspuns