HC Dunărea Brăila va juca în semifinala Cupei României Râureni cu CSM București

Astăzi, 21 martie, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți pentru turneul final al Cupei României, Final 4. Echipa pregătită de Costică Buceschi va juca în semifinală cu CSM București.

Turneul final al Cupei României se va disputa în perioada 20-21 mai la Bistrița, în Sala TeraPlast.

”Atunci când vrei să câștigi un trofeu cum este Cupa României, orice adversar pe care îl întâlnești în Final Four este foarte puternic. Poate că ne-am fi dorit să jucăm cu altcineva în semifinală, dar tragerea la sorți ne-a pus față în față cu o echipă care este cea mai în formă la ora actuală, CSM București. Până la meciul din semifinală mai sunt multe meciuri în camionat, iar noi suntem foarte concentrați pe ceea ce urmează. Vom vedea ce se va întâmpla atunci când vom ajunge la Final Four. Mi-aș fi dorit ca această competiție să se fi disputat pe un teren neutru, așa cum se întâmplă la alte discipline – de exemplu, volei. Doar așa fiecare echipă din cele 4 ar avea șanse egale în oricare dintre meciurile din semifinale, finala mare sau finala mică”, a declarat antrenorul ”Dunării” Brăila, Costică Buceschi.

Anul trecut Cupa României a fost câștigată de CSM București, după finala cu SCM Rm. Vâlcea, scor 34-26.

Cupa României la handbal feminin 2022-2023 este ediția cu numărul 38 a competiției de handbal feminin românesc organizate de Federația Română de Handbal (FRH) cu începere din 1978. Competiția se desfășoară cu un tur preliminar, cu un tur 1 la care au luat parte 24 de echipe, cu optimi de finală, sferturi de finală și un turneu final de tip Final Four.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns