Ieri, în etapa a X-a a Ligii Florilor MOL: Dunărea Brăila – Gloria Bistrița, scor final 26 – 27

Ieri, 8 noiembrie, Dunărea Brăila a jucat pe teren propriu cu Gloria Bistrița, într-un meci contând pentru etapa a X-a din sezonul competițional 2023/2024 al Ligii Florilor MOL. Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei brăilene, scor 14 – 12, iar partida s-a încheiat cu o victorie a echipei din Bistrița, scor final 26 – 27.

Au marcat pentru Brăila: Zivkovic J. (6), Da Rocha F. (4), Kanaval M. (3), Venancio L. (3), Araujo L. (3), Schmelzer M. (3), Liscevic K. (2), Quintino J. (1), Lupei C. (1). Elena Șerban a avut 7 intervenții/16 iar Kira Trusova 14 intervenții/32.

După această partidă Dunărea Brăila ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Florilor Mol, cu 19 de puncte.

”Nu trebuia să pierdem acest meci. În prima repriză fetele au jucat foarte bine, au avut 5 goluri avans, însă după 20 de minute s-a jucat la un nivel inferior. Greșelile multe au costat victoria. O să ne uităm pe înregistrare și o să vorbim despre ce putem îmbunătăți, o să urmărim și ceea ce a fost bun în meciul acesta și ne pregătim pentru meciul cu Dortmund, care obligă la un joc mult mai bun.

Faptul că am pierdut la un gol diferență nu contează. Ca pierdem la un gol sau la cinci goluri, pentru mine e același lucru. În primele 20 de minute chiar am crezut ca vom câștiga, pentru că fetele au jucat cu o disciplină foarte bună, au avut atitudinea corectă, iar apoi s-a rupt ceva și nu au mai arătat ca o echipă. Cu Brașov s-a jucat foarte rapid, joc care nu s-a mai regăsit astăzi pe teren, ceea ce ne-a costat”, a declarat Jan Leslie, antrenor principal Dunărea Brăila.

”A fost un meci bun, am încercat să arătăm că suntem o echipă, am vrut să arătăm suporterilor că putem, însă nu am avut putere. Astăzi am făcut un meci bun și pentru că echipa m-a motivat foarte mult. Îmi doresc să arătăm puterea noastră la Dortmund, aștept cu nerăbdare acest meci, pentru că eu nu am jucat foarte mult în  European League și vreau să le arătăm suporterilor valoarea noastră și să venim acasă cu o victorie”, a declarat Kira Trusova, portar Dunărea Brăila.

Pe data de 10 noiembrie echipa Dunărea Brăila va efectua deplasarea la Dortmund, acolo unde va juca în turul III de calificări în Grupele European League. Meciul cu Borussia Dortmund se va juca în data de 12 noiembrie, începând cu ora 15:00.

Următorul meci în campionat pentru Dunărea se va disputa în deplasare, împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea, pe data de 15 noiembrie. Partida se va juca începand cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns