Ieri, în etapa a XXV-a a Ligii Florilor MOL: Dunărea Brăila – CS Rapid București, scor final 29 – 35

HC Dunărea Brăila a jucat ieri pe teren propriu cu CS Rapid București, într-o partidă contând pentru etapa a XXV-a a Ligii Florilor MOL. Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei brăilene, scor 18 – 17, iar partida s-a încheiat în favoarea echipei bucureștene, scor final 29 – 35. Au marcat pentru Brăila: Gonzalez M. (7), Liscevic K. (5), Lavko J. (4), Da Rocha (4), Araujo L. (4), Udriștioiu A. (2), Severin A. (2), Quintino J. (1).

HC Dunărea Brăila ocupă acum locul 4 în clasamentul Ligii Florilor Mol acumulând 49 de puncte.

”Eu mă așteptam la mai mult de la echipă. Cu o echipă de calibrul Rapidului sau a CSM-ului trebuie să joci 60 de minute ca să poți spera la un rezultat bun. Ne-am luptat, dar am avut aceleași probleme pe care le avem de multe ori în meciurile importante: ratările din situație de unul la unul și-au spus cuvântul. Dacă nu dai gol, adversarul te pedepsește.

E final de sezon, fetele sunt obosite, ne-a lipsit foarte mult Kanaval, pentru că s-a accidentat, a făcut o entorsă. Nu am riscat să joace în prima repriză pentru că jocul mergea, a jucat în a doua. Cred că ea este mareșalul din echipa noastră, iar lipsa ei se vede de multe ori, pentru că am primit foarte multe goluri peste blocaj, ceea ce nu se întâmpla dacă ar fi fost Masha acolo.

Una peste alta, trebuie să vedem ce pot și celelalte jucătoare în apărare și atac. A fost un test pentru toată lumea și acum așteptăm Cupa României și ultimul meci din sezonul acesta, la Tg. Jiu, unde mergem pentru victorie să ne apărăm poziția pe care suntem acum, locul IV” a declarat antrenorul principal ”Dunărea” Brăila, Costică Buceschi.

“Sunt tristă de fiecare dată când pierdem, mă așteptam la mai mult, dar am căzut în a doua repriză. Trebuie să analizăm exact unde este problema și să o rezolvăm pentru următorul sezon și pentru Cupă. Mă simt tristă, dar felicit echipa Rapid, a jucat foarte bine“, a declarat Kristina Liscevic, coordonator de joc ”Dunărea” Brăila.

În perioada 20-21 mai se desfășoară faza finală a Cupei României la handbal feminin, la  Bistrița, pe Teraplast Arena. Conform tragerii la sorți, Dunărea Brăila va întâlni CSM București, în semifinalele turneului Final Four al Cupei României la handbal feminin, iar în cealaltă semifinală, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va evolua cu CSM Târgu Jiu. Câștigătoarele din semifinale își vor disputa în finală trofeul.

Programul meciurilor din Semifinale:

*Sâmbătă, 20 mai:

Dunărea Brăila – CSM București – ora 15:00

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CSM Târgu Jiu – ora 17:30

*Duminică, 21 mai, învinsele din semifinale vor juca finala mică la ora 15:00, iar învingătoarele își vor disputa marea finală la ora 17:30. Turneul Final Four va fi transmis în direct pe #ProArena.

Ultima etapă din sezonul competițional 2022/2023 este programată pentru data de 26 mai, atunci când HC Dunărea Brăila va juca în deplasare împotriva echipei CSM Tg. Jiu.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns