Ieri, la Sala Polivalentă din Brăila, ACS Cuza Pirates 69 – CSM Vaslui 71. Spectatorii au donat jucării de pluș pentru copiii din centrele de plasament

Peste 600 de spectatori au fost prezenți ieri, la Sala Polivalentă Danubius din Brăila, la meciul ACS Cuza Pirates Brăila – CSM Vaslui, desfășurat în cadrul celei de a doua etape a Campionatului Național de baschet masculin categoria Under 18. Scorul final al meciului a fost ACS Cuza Pirates 69 – CSM Vaslui 71.

Atmosfera a fost una foarte frumoasă, iar publicul a răspuns invitației organizatorilor de a veni cu jucării de pluș, care au fost adunate și donate copiilor de la centrele de plasament din Brăila, în cadrul acțiunii PLUSARIADA.

„Cu toate că nu am reușit să obținem victoria la finalul partidei, am demonstrat comunității locale că baschetul este un sport foarte iubit de brăileni. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut din tribună și asta ne obligă să muncim pe viitor și mai mult, să reușim în visul nostru de a face din nou la Brăila o echipă de baschet de Ligă”, a declarat președintele Cuza Pirates, Mircea Totolici.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns