IMAGINI SOCANTE: CAL MUTILAT DE ALBINE

Image3

 

Un caz socant s-a intamplat zilele trecute in comuna Vadeni, unde un cal atacat de albine a fost pur si simplu mutilat, capul i-a devenit carne vie, i-au cazut urechile si este plin de intepaturi pe tot corpul.

Animalul pastea linistit la marginea localitatii, pe camp, cand a fost atacat de un roi de albine provenind de la stupii unui satean a carei gospodarie se afla in apropiere. Animalul, care era priponit, n-a putut sa fuga si a fost intepetat in mii de locuri, iar insectele i-au transformat capul intr-o rana deschisa. O vecina care a vazut ce se intampla a anuntat proprietara animalului, iar  aceasta a venit intr-un suflet si a incercat sa-l salveze, insa a fost ea insasi intepata si a scapat cu greu de roiul intaratat. Calul, care avea dureri cumplite din cauza veninului, a fost ingrijit de un veterinar chemat la fata locului si i-a fost salvata viata, insa acesta nu se va reface niciodata, astfel incat proprietarii lor nu-l vor mai putea folosi pentru muncile agricole si pentru tractiune.

Satenii spun ca nu este prima data cand albinele vecinului ataca oameni si animale, iar unii dintre localnici au ajuns si ei in spital, din cauza intepaturilor albinelor extrem de agresive.

In urma verificarilor, inspectorii Directiei Sanitar Veterinare au stabilit ca proprietarul albinelor isi desfasoara activitatea de stuparit in mod legal

Fiindca nu l-a convins pe proprietarul albinelor sa ii plateasca daune, familia pagubita se gandeste acum sa-l actioneze in instanta.

Imaginile, socante, le puteti vedea aici: