În a treia etapă a Ligii Florilor MOL, SCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila: 35 – 27

HC Dunărea Brăila a disputat a treia etapă din noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL în deplasare, împotriva echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Prima repriză a fost câștigată de SCM Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 16 – 15, iar partida s-a încheiat în favoarea echipei SMC Râmnicu Vâlcea, scor final 35 – 27, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.

Au marcat pentru Brăila: Fais Munhoz Araujo L. (6), Shteriova M. (2), Quintino J. (5), Lavko J. (4), Gomes Da Rocha F. (2), Sazdovska J. (3), Liscevic K. (1), Kanaval M. (1), Venancio L. (3).

După această etapă HC Dunărea Brăila ocupă locul 8 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”În primul rând felicitari echipei Râmnicu Vâlcea, a jucat mai bine. Jocul nostru a fost mai bun în prima jumătate a meciului, însă din a doua jumătate apărarea nu a fost tocmai bună. Într-adevăr, sunt câteva jucătoare cărora le necesită un timp de adaptare mai lung, în urma intervențiilor chirurgicale suferite, dar în același timp suntem încrezători în meciul următor”m a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

“Un meci dezastruos, care ne face să ne punem multe semne de întrebare, sunt foarte multe lucruri ce trebuiesc analizate după acest meci. Felicitări fetelor din Vâlcea. Totodată a fost și un meci emoționant pentru mine”, a declarat jucătoarea Dunării, Kristina Liscevic.

Etapa a IV a este programată duminică, 11 septembrie, la ora 15:45, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei SCM Craiova.