În a VII-a etapă a Ligii Florilor MOL: CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud – Dunărea Brăila, scor final 25 – 24

Dunărea Brăila a disputat ieri a VII-a etapă din noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL, în deplasare, împotriva echipei CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Prima repriză a fost câștigată de echipa HC Dunărea Brăila, cu scorul de 13 – 14, iar partida s-a încheiat  în favoarea echipei bistrițene, scor final 25 – 24, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.

Au marcat pentru Brăila: Gonzalez M. (7), Lavko J. (5), Schmelzer M. (4) Fais Munhoz Araujo L. (2),Venancio L. (1), Shteriova M. (1), Sazdovska J. (1), Liscevic K. (1), Kanaval M. (1), Udriștioiu A. (1).

După această etapă HC Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”A fost un meci foarte greu, unul pe care din păcate l-am pierdut nu numai din vina noastră. Mă întreb ce anume s-a schimbat în handbalul românesc, deoarece eu nu văd nicio schimbare, am stat un an afară, iar acum când am venit, lucrurile sunt la fel, cum se spune în zona aceasta, «Aceeași Mărie, cu altă pălărie». Felicit echipa din Bistrița, îi urez multă baftă și mult succes în continuare și sperăm cu adevărat să se schimbe ceva, pentru că pe drumul acesta nu prea avem nicio șansă, iar lucrurile acestea se vor vedea mai târziu, în special când vom ieși afară. Este greu să spui ce obiective ai pe mai departe când ți se întâmplă ceea ce ți se întâmplă, însă obiectivul nostru rămâne acela de a juca handbal și dacă suntem și lăsați, poate o să ajungem acolo unde vrem noi”, a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Costică Buceschi.

”E dificil imediat după meci să facem o analiză a partidei, pentru că ne năpădesc emoțiile negative, însa trebuie să spun ca ne-am dorit să câștigăm cele trei puncte, erau foarte importante pentru noi și chiar am luptat pentru ele. Am dat tot ce am avut mai bun pe teren și e trist că nu am învins. Avem o lună la dispoziție să revenim pe teren cu energie pozitivă și să devenim mai puternice. A fost un meci greu, cred că toată lumea a văzut asta, mai ales când joci împotriva Bistriței, în deplasare”,  a spus jucătoarea Dunării, Mireya Gonzalez.

După această etapă, Liga Florilor va lua o pauză competițională, pentru că Turneul Final al Campionatului European din acest an a fost devansat cu o lună, turneu la care va participa și echipa națională de handbal feminin a României. Următoarea etapă este programată în data de 4 decembrie 2022, tot în deplasare, împotriva echipei CSM Slatina.

Activitatea sportivă competițională continuă pentru echipa satelit a Dunării Brăila, astfel:

Divizia A, Seria A, Etapa a VII a – 19 noiembrie 2022

DUNĂREA BRĂILA DivA – CSU NEPTUN CONSTANȚA

Locație: Sala Polivalentă din Brăila

Divizia A, Seria A, Etapa a VIII a – 23 noiembrie 2022

CSM UNIREA SLOBOZIA – DUNĂREA BRĂILA DivA

Locație: Deplasare

Divizia A, Seria A, Etapa a IX a – 26 noiembrie 2022

DUNAREA BRAILA DivA – ACS SC 181 SSP BUCURESTI

Locație: Sala Polivalentă din Brăila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns