În cea de-a VIII-a etapă a Ligii Florilor MOL, CSM Slatina – Dunărea Brăila, scor final 21 – 28

HC Dunărea Brăila a disputat duminică a VIII-a etapă din sezonul competițional 2022-2023 al Ligii Florilor MOL, în deplasare, împotriva echipei CSM Slatina. Prima repriză a fost câștigată de echipa HC Dunărea Brăila cu scorul de 6 – 12, iar partida s-a încheiat tot în favoarea echipei brăilene, scor final 21 – 28.

Au marcat pentru Brăila: Gomes Da Rocha F. (7), Gonzalez M. (2), Lavko J. (3),  Schmelzer M. (5), Liscevic K. (3), Kanaval M. (3), Severin A. (2), Udriștioiu A. (1), Quitino J. (1), Sazdovska J. (1).

După această etapă, Dunărea Brăila ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

“Am început meciul foarte bine și ne-am apărat exact, reușind să închidem toate culoarele celor de la Slatina. Am dat câteva goluri ușoare, atacul mergând foarte bine în prima repriză ,având o diferență de 6 goluri. Lucrul de care îmi era frică și care din păcate s-a întâmplat a fost avantajul destul de mare care a fost greu de gestionat în primele 10 minute din a doua repriză și Slatina s-a apropiat la 2 goluri. Dar calitatea individuală a jucătoarelor noastre a făcut diferența, nu au mai dat atât de repede mingea să vină adversarele pe contraatac și le-am obligat să joace în poziționale, iar finalul de meci a fost mai liniștit. Vreau să felicit antrenorul echipei adverse pentru munca depusă la echipă; nu e ușor să joci cu jucătoare tinere, iar la fiecare final de sezon să plece cele mai bune. Are jucătoare de calitate și pe viitor îmi doresc ca și la Brăila să fie mult mai multe jucătoare din România”, a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Costică Buceschi.

“Mă bucur că am început meciul foarte bine, apărarea fiind momentul cheie în acest meci și ne bucurăm că plecăm acasă cu cele trei puncte. În repriza a doua ne-am relaxat puțin, însă ne-am revenit rapid și am dominat. Urmează să ne pregătim pentru meciul de acasă cu Mioveni și ne dorim victoria, bineînțeles. Pauza competițională a fost benefică, am avut meciuri de pregătire și am muncit foarte mult”,  a declarat portarul Dunării, Elena Șerban.

Următoarea etapă este programată în data de 11 decembrie 2022, acasă, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns