În etapa a XXII-a a Ligii Florilor Mol, CS Dacia Mioveni 2012 – Dunărea Brăila, scor final 20 – 24

HC Dunărea Brăila a jucat ieri în deplasare cu CS Dacia Mioveni 2012, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii Florilor MOL.                                       Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei gazdă, scor 14 – 12, iar partida s-a încheiat în favoarea echipei brăilene, scor final 20 – 24. Au marcat pentru Brăila: Gonzalez M. (7), Liscevic K. (6), Da Rocha (4), Venancio L. (2), Lavko J. (1), Kanaval M. (1), Balog N. (1), Quintino J. (1), Lupei C. (1).

După această partidă Dunărea Brăila ocupă locul 5 în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând 46 de puncte.

“În prima repriză am jucat un handbal din amintiri, iar lucrul acesta s-a văzut pe tabelă, Mioveniul nu a așteptat invitație să înscrie goluri. Am intrat cu un handicap de două goluri la pauză, însă am avut ocazia să punem la punct tot ce n-a mers în prima repriză și în repriza a doua, având în vedere că am primit doar 2 goluri în 20 de minute, cred că s-a văzut valoarea echipei brăilene în apărare. Ținând cont că în urmă cu câteva etape Brăila a fost pe primul loc în clasament la apărare, nu am înțeles de ce în prima repriză nu s-a respectat ceea ce am hotărât și ceea ce am pus la punct în zilele premergătoare acestui meci.

Sunt trei puncte care pe noi ne interesează foarte mult, ma bucur că jucătoarele sunt sănătoase și acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, cel de la Buzău, foarte important pentru noi. Sperăm din tot sufletul să ocupăm un loc în clasament care să ne permită participarea în Cupele Europene, pentru asta muncim, suntem trei echipe care ne batem pe două locuri de Cupe Europene și sperăm ca atunci când se va trage linie, să fim acolo. Mi-aș dori din tot sufletul ca și Mioveniul să rămână în prima ligă, are echipă frumoasă, infrastructură, toată lumea e concentrată pe sport și sper să rămână și sezonul viitor în primul eșalon”, a declarat Costică Buceschi, antrenor principal HC Dunărea Brăila.

”Am făcut o repriză a doua foarte bună. La pauză am avut o discuție serioasă în vestiar și am reparat ce am făcut în prima repriză. Ne-am întors pe teren cu mai multă seriozitate și astfel am avut rezultat bun. Pe viitor trebuie să lucrăm la modul în care începem meciul. Suntem un pic obosite, însă asta nu are legătură cu concentrarea. Ne dorim să jucăm în Cupele Europene și pentru asta muncim. Sunt multe echipe care au același obiectiv ca al nostru, noi nu am început foarte bine sezonul competițional și acum trebuie să reparăm începutul greoi pe care l-am avut. Suntem o echipă nouă, încercăm să ne construim un flux și chiar cred că suntem pe drumul cel bun. Avem așteptări mari pentru următorul sezon, ne cunoaștem mult mai bine între noi și sper în rezultate mult mai bune”, a spus Kristina Liscevic, jucătoare a HC Dunărea Brăila.

Etapa a XXIV-a este programată pentru duminică, 7 mai, atunci când Brăila va juca în deplasare la SCM Gloria Buzău. Partida se va desfășura în Sala Romeo Iamandi din Buzău începând cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube al HC Dunărea Brăila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns