În perioada 24 – 26 mai Brăila Mall va găzdui Târgul Ofertelor Educaționale, care se adresează absolvenților de gimnaziu

Începând de miercuri, 24 mai și până vineri, 26 mai, Brăila Mall este gazda Târgului de Oferte Educaționale, eveniment care reunește cele mai importante instituții cu programe educaționale inovatoare și captivante pentru absolvenții de gimnaziu.

„Părinții și copiii sunt așteptați la Târgul de Oferte Educaționale pentru a explora oportunitățile de dezvoltare pentru viitorul celor mici și pentru a interacționa cu diferite domenii de învățare. De asemenea, târgul le va permite să descopere cele mai potrivite programe și activități educaționale dedicate dezvoltării.

La eveniment vor participa reprezentanți ai liceelor din județ – licee cu diferite profiluri, precum teoretic, vocațional, tehnologic -, dar și reprezentanți ai celor mai importante instituții, precum Palatul Copiilor, Casa Corpului Didactic, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Consiliul Județean al Elevilor, care își vor prezenta oferta școlară a anului 2023-2024.

Părinții vor avea oportunitatea de a interacționa direct cu reprezentanții organizațiilor și de a obține informații detaliate despre programele, activitățile și facilitățile pe care le oferă. Astfel, aceștia vor primi sfaturi și recomandări personalizate, pentru a alege cele mai bune opțiuni pentru copiii lor”, se arată într-un comunicat dat publicității.

Programul evenimentului este următorul:

*Miercuri, 24 mai, ora 14:00 – deschiderea oficială a târgului

*Miercuri – vineri, 24-26 mai, între 10:00-20:00.