În perioada ianuarie – august 2022 la ISU „Dunărea” Brăila s-a înregistrat o medie de 22 de intervenții/ zi

În perioada ianuarie – august 2022 ISU „Dunărea” Brăila a intervenit într-un număr de 5448 de cazuri, cu o medie de 22 de intervenții/ zi. Dintre acestea, cele mai multe au fost intervenții SMURD (2700 de cazuri) și doar 212 au fost intervenții pentru stingerea incendiilor. Comparativ cu aceași perioadă a anului trecut, ca număr de evenimente la care au intervenit echipajele ISU, s-a înregistrat o scădere cu 112 cazuri.

Sunt informații prezentate astăzi de inspectorul șef al ISU Brăila, col. Cristian Ion, în cadrul unei conferințe de presă organizate cu ocazia Zilei Pompierilor din România, sărbătorită în fiecare an pe 13 septembrie.

Col. Ion a făcut și câteva recomandări privind măsurile de prevenire a incendiilor, având în vedere că se apropie iarna:

Pentru rezultate deosebite în activitatea desfășurată, cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania, au fost avansați în gradul următor un ofițer, cinci subofițeri și citați prin ordin de zi pe unitate 94 pompieri militari. La activitate au participat prefectul judetului Brăila, Iulian Timofei, președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Francisk Chiriac, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, precum și șefii structurilor de ordine publică din județ.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns