În prag de sărbători, DAS Brăila va distribui 1500 de pachete unor familii vulnerabile din municipiu, grație donației făcute de o societate comercială

Direcția de Asistență Socială Brăila va împărți în această lună 1500 de pachete unor familii vulnerabile din municipiu, ca urmare a unei donații consistente făcute de firma ROMERO Amanet. Între beneficiarii cadourilor făcute de Crăciun se vor afla în 500 de copii.

„Vine o perioadă  în care magia sărbătorilor de iarnă trebuie sa fie simțită și de copiii care aparțin familiilor vulnerabile.

Anul acesta, Direcția de Asistență Socială (DAS) Brăila în parteneriat cu ROMERO Amanet, schimb valutar si transfer de bani vor fi «spiridușii» sărbătorilor de iarnă și vor împărți 1500 de pachete unor familii vulnerabile din municipiul Brăila aflate în evidența DAS.

După cum știm, fiecare cadou oferit de Moș Crăciun copiilor vine în schimb cu multe zâmbete și bucurie din partea lor. Doar împreună punem lucrurile in mișcare. Doar împreună îl aducem pe Moș Crăciun la toți copiii.

Scopul acestei campanii este acela de a aduce lumină și zâmbete pe fețele a 500 de copii. Direcția de Asistență Socială Brăila, împreună cu SC. ROMERO 26 IFN SRL au pregătit pachetele și le urcă în sania Moșului, urmând să fie distribuite până pe 10 decembrie.
Mulțumim pe această cale  ROMERO Amanet, schimb valutar si transfer de bani pentru donațiile făcute și le dorim Sărbători fericite, iar noul an să le aducă realizări remarcabile!”, se arată într-un comunicat dat publicității de DAS Brăila.