IN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI, IN JUDETUL BRAILA AU ACTIONAT IN MEDIE 67 DE PATRULE DE POLITIE/ZI

“Mentinerea ordinii si sigurantei publice a reprezentat permanent o prioritate pentru IPJ Braila, care, prin structurile sale specializate, a cautat sa identifice cele mai eficiente forme si modalitati de realizare a acestui obiectiv” – cel putin asta se sustine intr-o informare cu privire la eficienta activitatii Inspectoratului de Politie Judetean Braila in primele 9 luni ale acestui an, prezentata recent in plenul Consiliului Judetean.

In document se arata ca obiectivul amintit a fost asigurat, printre altele, prin dispozitivele de siguranta publica si patrulare constituite pentru cresterea gradului de siguranta al persoanelor, colectivitatilor si bunurilor acestora, precum si prin parteneriatul societate civila – politie, in scopul solutionarii problemelor comunitatii, al apararii drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale cetatenilor.

“Astfel, pentru asigurarea unui serviciu politienesc continuu, pe raza judetului Braila au fost constituite, in medie, 67 de patrule de politie/zi, dintre care 39 in mediul urban si 28 in mediul rural, activitatea acestora desfasurandu-se in ture, pe trei schimburi. Totodata, in dispozitivele de patrulare au fost incluse, in medie, 6 patrule mixte/zi, compuse din politisti si jandarmi – toate, in mediul urban.

Din media zilnica de 67 patrule de politie, 63 au fost auto (35 in mediul urban si 28 in mediul rural) si 4 au fost pedestre (in mediul urban)”, se mai precizeaza in informarea amintita.