IN ZILELE DE 27 SI 28 FEBRUARIE IN SCOLILE DIN JUDETUL BRAILA NU SE TIN CURSURI

Mini-vacanta neasteptata pentru elevii braileni. Marti, 27 februarie si miercuri, 28 februarie, nu se vor tine cursuri in scolile din judetul Braila. Decizia a fost luata in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, ca urmare a avetizarilor meteo pentru zilele urmatoare.

“Avand in vedere fenomenele meteorologice prognozate, in cadrul sedintei extraordinare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila din 26.02.2018 s-a hotarat sa fie suspendate cursurile scolare in toate institutiile de invatamant din judetul Braila, in zilele de 27 si 28 februarie”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Precizam ca s-a emis un Cod Galben pentru intervalul 25 februarie, ora 03:00 – 1 martie, ora 10:00, (perioada in care sunt prognozate intensificari ale vantului in partea de sud-est a teritoriului, rafale ale vantului ce vor atinge 55 – 65 km/h) si un Cod Portocaliu incepand cu 26 februarie, ora 03:00, pana pe 1 martie, ora 10:00 (cand valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar si pe parcursul zilelor. Temperaturile maxime vor fi frecvent intre  -12 si -8 grade Celsius, cele minime se vor incadra in general intre -22 si -12 grade Celsius, iar rafalele vantului vor accentua senzatia de frig).