INCEP INSCRIERILE LA FESTIVALUL CONCURS “INTALNIREA UMORISTILOR”

Casa de Cultura a Municipiului, in colaborare cu Cenaclul Umoristilor Braileni (CUB) Stefan Tropcea, organizeaza cea de a II-a editie a Festivalului Concurs “Intalnirea Umoristilor”. Manifestarea, care va avea loc in perioada 19-21 aprilie, isi propune cultivarea literaturii umoristice – fabula, poezia umoristica, schita umoristica, aforismul – in literatura de gen a urbei. La concurs poate participa orice creator din tara, indiferent de varsta.

Concursul se va desfasura pe doua sectiuni: pentru sectiunea UMOR PE RIME (fabula si poezie umoristica) a fost aleasa tema “Jocul cu focul”, iar pentru sectiunea PROZA SCURTA (schita umoristica si aforisme), tema este “Datul la cap”. Concurentii pot participa la ambele sectiuni si subsectiuni, insa nu pot obtine decat un premiu (cel cu valoarea cea mai mare).

Lucrarile vor fi trimise pana la data de 29 martie 2019 (data postei), in trei exemplare, cu motto (in plic se vor trece adresa, numarul de telefon si eventual, adresa de e-mail), pe adresa: Casa de Cultura a Municipiului Braila, Piata Poligon, nr. 2, Braila. Jurizarea va avea loc in intervalul 1 – 6 aprilie, lucrarile urmand sa fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunza, presedintele CUB. Castigatorii vor fi invitati la Braila, unde, pe 20 aprilie, vor fi premiati in cadrul unui spectacol de gala.

Regulamentul concursului poate fi studiat pe site-ul www.culturabraila.ro