INCEPAND DE AZI SE POATE PLATI ONLINE TAXA PENTRU TRAFICUL GREU, FOLOSIND O APLICATIE DE PE SITE-UL PRIMARIEI BRAILA

O mana de ajutor pentru cei care tranziteaza municipiul Braila si care trebuie sa achite taxa pentru tonaj greu: incepand de astazi, exista posibilitatea ca aceasta taxa sa fie platita online.

Primarul Marian Dragomir a anuntat ca de azi, exista o noua aplicatie pe site-ul Primariei Braila: “taxa online pentru tonaj greu”, care permite ca reprezentantii firmelor  care aveau de achitat aceasta taxa sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze la sediul Municipalitatii: “Societatile care tranziteaza municipiul Braila nu mai este nevoie sa se deplaseze la sediul Primariei, pentru a depune o cerere si a plati o taxa, ci pot face lucrul acesta din birou. Am creat toate facilitatile pentru a avea o tranzitare cat mai usoara si a nu fi prins nimeni niciodata descoperit din acest punct de vedere, pentru ca Primaria nu are program sambata sau duminica, iar ei au avut o livrare pe o comanda foarte rapida intr-o zona comerciala.

Este accesibila pe pagina Primariei aceasta aplicatie <<taxa online tonaj greu>>, avem taxele aprobate in CLM pentru autovehicule, in functie de tonaj, se poate plati pe zi, pe luna sau pe an. Si un lucru abolut interesant pentru toata lumea este <<Ghidul de plata>> si harta strazilor pe care este autorizat traficul greu, astfel incat oricine sa o poata vedea”.

Viceprimarul Alexandru Jantea Crican a dat cateva detalii cu privire la modul in care este structurata aceasta harta a strazilor pe care este autorizat traficul greu si cum se pot identifica strazile pe care se poate circula gratuit si cele pentru care trebuie achitata taxa amintita.

Mai multe detalii pe aceasta tema aici: