Inspectorul școlar general adjunct Mihaela Cici Bolovan este noul președinte al Organizației Județene de Femei a PNL Brăila

La finele săptămânii trecute au avut loc alegeri în cadrul Organizației Județene de Femei a PNL Brăila, președinte al acestei organizații fiind desemnată Mihaela Cici Bolovan, care este inspector școlar general adjunct al județului.

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a scris pe o rețea de socializare: „A fost stabilită noua echipă de conducere a Organizației, alături de care voi lucra de azi înainte, în calitate de președinte al PNL Brăila.

După cum am declarat și în cadrul acestui eveniment, eu sunt genul de om care spune clar de are de spus și care nu se dă înapoi de la a ieși la luptă politică, dar știu că noi, bărbații, avem nevoie și de ajutorul femeilor implicate în politică.

Avem femei de valoare în PNL Brăila, avem femei de valoare în noua echipă de conducere și știu că împreună vom putea face lucruri mari în activitatea de partid și vom obține rezultate foarte bune la alegerile din 2024.

Urez succes noii conduceri a Organizației Județene de Femei a PNL Brăila și îmi doresc ca în 2024 să avem pe listele de candidați la alegerile locale mai multe femei. Nu pentru că așa dă bine, ci pentru că ele merită”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns