INSTANȚA A DECIS ASTĂZI: LISTELE DE CANDIDAȚI DEPUSE DE PNL ȘI ALIANȚA PNL-BRĂILA NOUĂ SUNT LEGALE

PNL Brăila a câștigat astăzi în instanța, la Tribunalul Brăila, magistrații considerând că PNL și Alianța PNL- Brăila Nouă au respectat condițiile legale la depunerea listelor de candidați la președinția CJ și Primăria Municipiului, precum și la CLM și CJ. Contestațiile depuse de PSD pe această temă  au fost respinse.

Conducerea PNL Brăila îi acuză de „lașitate” pe social-democrați și acuză faptul că președintele PSD Brăila, Ion Rotaru, ar fi încercat „să dea indicații justiției”, prin comunicatul dat publicității  de social-democrați în această dimineață.

Mai exact, conducerea liberală apreciază într-un alt comunicat de presă că declarațiile senatorului Rotaru sunt „revoltătoare” și că „fostul cadru PCR, fost membru al Consiliului Județean al UTC-PCR, dă indicații justiției, ceea ce este nepermis! O dovadă în plus pentru faptul că PSD nu s-a schimbat și are aceleași reflexe autoritare din epoca Dragnea.

Mai trist este că  apucăturile comuniste ale lui Rotaru s-au transferat către mai tinerii Dragomir și Chiriac. Din fericire, Justiția nu ține cont de părerile lui Rotaru și a respins contestațiile PSD”.