Întâlnire dedicată Zilei Internaționale a Securității și Sănătății în Muncă, organizată la ITM Brăila

Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila organizează mâine, 3 mai, începând cu ora 13, la sediul instituției, o întâlnire cu tema „Să implementăm un mediu de muncă sănătos”. Evenimentul este organizat în scopul de a marca Ziua Internațională a Securității și Sănătății în Muncă, sărbătorită în fiecare an în data de 28 aprilie.

La întâlnire vor participa angajatori din județ, servicii externe de securitate și sănătate în muncă, sindicate, patronate.

Evenimentele dedicate Zilei Internaționale a Securității și Sănătății în Muncă își propun să sensibilizeze opinia publică „în vederea mutării atenției internaționale asupra tendințelor emergente în domeniul securității și sănătății în muncă, precum și asupra dimensiunii la nivel global a leziunilor, bolilor și deceselor legate de muncă. Pentru a onora memoria victimelor accidentelor de muncă și a bolilor profesionale se organizează, simultan, campanii de conștientizare și de informare în întreaga lume”, precizează organizatorul evenimentului de la Brăila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns