Întâlniri de suflet la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”: prof. dr. Corneliu Zeana în dialog cu elevii unor licee brăilene

Joi, 16 mai, la ora 12, Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila va fi gazda unei întâlniri de suflet a prof. dr. Corneliu Zeana cu elevii de la Colegiul Național „Gh. Munteanu-Murgoci”, Colegiul Național „Nicolae Iorga” și Liceul Teoretic „Mihail Sebastian”.

Corneliu Zeana este medic primar cardiologie, medicină internă, reumatologie, hematologie, autor al unor tratate de specialitate, cu peste 40 ani de experiență în spitale de stat, precum Spitalul de Urgență Floreasca, precum și în clinici private. De asemenea, acesta este și scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor Români, al Uniunii Ziariștilor Profesioniști Români și al Uniunii Epigramiștilor, vicepreședinte al Societății Medicilor Scriitori și Publiciști Români și membru al Uniunii Mondiale a Scriitorilor Medici.

În plus, invitatul se declară un voluntar convins și fiind legat sufletește de Brăila, așa cum mărturisește, în Săptămâna Națională a Voluntariatului (13-19 mai 2024) și-a propus să se întâlnească cu tinerii brăileni pentru o discuție liberă despre idealuri, modele și alegeri pe care adolescenții trebuie să le facă în această perioadă a vieții lor.

Organizatorii își propun ca prin astfel de întâlniri cu personalități și specialiști de top din România să inspire tânăra generație și să ofere alternative sănătoase pentru aceste vremuri în care poate deveni dificil să identifici drumul corect în viață.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns