Invitatie la teatru, facuta de regizorul Radu Afrim: Haideti sa vedeti niste elevi care au roluri principale si sunt foarte tari!

untitled22

Regizorul Radu Afrim ii invita pe braileni la un spectacol inedit pe care l-a realizat si care va avea premiera in deschiderea Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila”. Este vorba despre un spectacol realizat la Braila, despre Braila: SUNTRACK.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Afrim ii prezinta si pe cativa dintre tinerii cu care a lucrat: un grup de elevi care n-au mai urcat niciodata pe o scena de teatru profesionist, dar care s-au dovedit  cu adevarat talentati: Irina Anghel , Andrei Moraru, Dorian Ciutacu, Florin Stan, Mihai Jalba.

“ei sunt adolescentii care duc greul noii mele premiere SUNTRACK. ( in cautarea sunetului pierdut intr’un oras cu soare ) . sunt elevi in br si niciunul din ei n’a mai urcat pe o scena de teatru profesionist. au roluri principale si sunt foarte tari 🙂 haideti sa’i vedeti pe 19 septembrie la teatrul maria filotti braila (casa rally) in deschiderea festivalului de aici. numele lor : irina anghel , andrei moraru, dorian ciutacu, florin stan, mihai jalba.

dintre actorii tmf joaca alin florea ( il stiti din omul perna, adam geist, sufletul. puncte de veghere) si narcisa novac, corina bors, valy terente.
invitati nigeari caramanla, nedejdia isac, alexandra grosu, andreea colt.

scenografie irina moscu ( asist elena du soleil)”, scrie Radu Afrim.

Amintim ca Festivalul „Zile si nopti de teatru la Braila” se va desfasura in perioada 19 – 25 septembrie si va avea ca tema, la aceasta editie, ”Teatrul, intre poveste si criza”.

Luni, 19 septembrie, la Sala Mare, la ora 18.00, va avea loc premiera SUNTRACK (In cautarea sunetului pierdut intr-un oras cu soare).

Regia: Radu Afrim

Scenografia: Irina Moscu

Cu: Alin Florea, Narcisa Novac, Corina Georgiana Bors, Valentin Terente si colaboratorii: Irina Anghel, Mihai Jalba, Andrei Moraru, Doru Ciutacu,  Stan Florin, Caramanli Nigeri, Issac Nadejda.