Ioniță: Am văzut că în prag de alegeri apar precum ciupercile după ploaie “colegi” pretendenți la cașcaval și apar ciclic, cam la 4 ani… În rest, sunt cu desăvârșire absenți, niște iluștri anonimi!

După ce ieri s-a decis la nivelul conducerii PNL Brăila data alegerilor interne la nivel de municipiu (19 iunie) și la nivel de județ (31 iulie), deja au început să apară pe rețelele de socializare mesaje de susținere la adresa candidaților care intră în cursa pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PNL Brăila: profesorul Cătălin Canciu, actual președinte interimar al organizației amintite (susținut de tabăra deputatul Alexandru Popa) și medicul Cristian Pricop, consilier județean (susținut de tabăra președintelui Organizației Județene PNL Brăila, Cătălin Boboc).

Fostul consilier municipal Sorin Ioniță și-a exprimat opțiunea pe o rețea de socializare: „Susțin pe Cătălin Canciu în cursa pentru președinția Organizației Muncipale PNL Brăila, nu pentru că-mi este prieten, nu pentru că are carismă, nu pentru că este un om educat.

Îl susțin pentru că a demonstrat că poate purta grijă semenilor, că s-a consacrat prin propriile forțe în carieră și societate, pentru că educă pe alții fără a avea interese ascunse!

De ce îl mai susțin?

Deoarece am văzut că în prag de alegeri apar precum ciupercile după ploaie «colegi» pretendenți la cașcaval și apar ciclic, cam la 4 ani… în rest, sunt cu desăvârșire absenți, niște iluștri anonimi!

#FărăFățarnici

#FărăLicheni

Pe de altă parte, liberala Carmen Ionescu a scris pe aceeași rețea de socializare: „Proiectul meu de viața a fost întotdeauna sănătatea brăilenilor. Sustin candidatura dr. Pricop Cristian pentru funcția de Presedinte al Organizației municipale. Proiectele echipei PNL pentru sănătatea brăilenilor au fost și proiectele mele. Atât eu, cât si Cristian cunoaștem problemele din sănătate, ne-am confruntat cu ele, am căutat soluții. Ne dorim în primul rând un sistem sănătos de sănătate, pentru ca trenul de București sa aibă o garnitură cât mai mică. Proiectele pe sănătate pentru brăileni, pentru copiii, părinții si bunicii brăilenilor sunt pentru ca furnizorii de servicii de sănătate sa poată oferi servicii de sănătate complete, să aibă condiții bune de desfășurare a activității, bazate pe un climat de respect și soluționare a nevoilor populației si a nevoilor profesioniștilor din sistemul de sănătate. Mult succes, Cristian!”.