IONITA: DE-O PARTE AVEM DOBITOACE CU DIPLOME UNIVERSITARE CE CONDUC TARA SI DE ALTA AVEM OAMENI CINSTITI CARE AU AU LUAT CALEA STRAINATATII. CU CARE PARTE SUNTETI SOLIDARI?

Consilierul municipal brailean Sorin Ionita (PNL) este de parere ca in contextul polemicilor aparute in spatiul public dupa protestul din capitala de zilele trecute, exista doua variante: sa fii solidar cu cei din diaspora, care au venit in tara pentru  a protesta fata de modul in care PSD si presedintele acestui partid, Liviu Dragnea, inteleg sa conduca tara, sau sa fii solidar cu guvernantii.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Ionita scrie ca aceste doua variante pot fi explicate si altfel, ca sa fie mai pe intelesul tuturor: “Romania in 1/2! Avem de-o parte oameni cinstiti, oameni frumosi ce si-au lasat diplomele acasa si au luat calea strainatatii, pentru un trai mai bun. Devenind astfel principalul investitor in economia romaneasca!
De partea cealalta avem o gloata de tractoristi, secretare, dobitoace de toate felurile, cu diplome universitare ce conduc destinele noastre si ale copiilor nostri!
Cu care parte sunteti solidari?”.