IONITA: GUVERNUL PSD – ALDE SE PRABUSESTE SUB PROPRIILE MINCIUNI ELECTORALE, DAR DE SUFERIT, SUFERA ROMANII

Deputatul PNL de Braila Antoneta Ionita se declara indignata de modul in care guvernantii “isi bat joc” de pensionari, amanand intr-una intrarea in vigoare a Legii pensiilor.

Intr-un comunicat dat publicitatii, Ionita acuza „cinismul si dispretul” presedintelui PSD Liviu Dragnea, care nu mai recunoaste promisiunile facute de partidul sau si este de parere ca, „Guvernul PSD – ALDE se prabuseste sub propriile minciuni electorale: „Incapabil sa-si onoreze promisiunile aiuritoare din campania electorala, Guvernul PSD – ALDE isi bate joc de pensionari. Desi legea pensiilor ar fi trebuit sa intre in vigoare la 1 octombrie 2017, a fost ulterior amanata pentru 1 ianuarie 2018, iar acum, cu nonsalanta, Liviu Dragnea anunta ca legea pensiilor se va adopta cel mai devreme in 2019. In schimb, taie din viitoarele pensii ale populatiei active, prin tot felul de matrapazlacuri cu fondurile existente in  Pilonul II. Cinism si dispret sunt cuvintele care definesc cel mai bine atitudinea lui Liviu Dragnea, care astazi incearca sa spuna ca nu a fost vorba de o noua lege a pensiilor din 2018, desi realitatea il contrazice.

Acelasi haos si in ceea ce priveste salarizarea. Cu totii ne amintim promisiunea ca salariile pana in 2000 de lei nu vor fi impozitate, iar astazi, ministrul Finantelor anunta introducerea unui impozit de zece la suta. Pacaliti au fost si angajatii din administratia publica locala, carora li s-au promis majorari de 25%. In schimb, vor primi maximum 4%, insuficient pentru a contrabalansa cresterea preturilor  si scaderea puterii de cumparare.

Astazi, Guvernul PSD – ALDE se prabuseste sub propriile minciuni electorale, dar de suferit, sufera romanii. Cu  PSD si Liviu Dragnea la conducerea tarii, dezastrul este abia la inceput, iar proportiile sale vor fi mult mai mari, dupa primele facturi la gaze naturale, incalzire si energie electrica”.