IONITA: MARLANIA E LA EA ACASA, LA SEDIUL PSD BRAILA! E O JALNICA TENTATIVA A PSD-ISTILOR DE A “TRAGE FOCUL SUB OALA LOR”, IN LEGATURA CU MAJORAREA ALOCATIILOR PENTRU COPII

Majorarea alocatiei pentru copii, decizie luata ieri in Parlament – urmare a unui amendament la Legea Bugetului propus de deputatul Robert-Ionatan Sighiartau (PNL) – a constituit subiectul comentariilor facute de cativa politicieni braileni pe retelele de socializare. Unii politicieni au comentat victorios in legatura cu acest subiect, subliniindu-si contributia (proprie sau a partidelor lor) la aprobarea majorarii alocatiei pentru copii, dar nu au lipsit nici comentarii acide.

Deputatul brailean Emilia Meirosu a scris: “Suntem Pro Romania! Astazi am votat cresterea de la 84 la 150 de lei, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani si de la 200 la 300 de lei pentru copii pana la doi ani de zile! Sper sa se aplice aceasta decizie! Sa fim Pro Romania!”.

Consilierul municipal Sorin Ionita (PNL) a comentat, la randul sau: “Parlamentarii PNL fac ceea ce psd-ul lui Dracnea a promis si nu a facut, de la 1 martie copiii vor avea alocatia marita! PNL a reusit, prin amendament la bugetul de stat, cresterea alocatiei pentru copii de la 82 la 150 lei! Si de la 200 lei la 300 lei pentru cei sub 2 ani. O victorie muncita si un rezultat pe masura! Bravo PNL!”.

Dupa ce a constatat ca PSD Braila a postat pe contul propriu o informatie legata de majorarea alocatiilor pentru copii, Ionita a revenit cu un comentariu acid: “Marlania la ea acasa, da la sediul de pe Bdul Cuza (sediul PSD Braila – n.r.) !
Reusita parlamentarilor PNL, prin adoptarea amendamentului propus de deputatul Robert-Ionatan Sighiartau, cu privire la majorarea alocatiei pentru copii, este umbrita de jalnica tentativa a pesedistilor braileni care incearca <<sa traga focul sub oala lor>>! “.