IORDACHE: CAND TE UITI IN LACU DULCE, UNDE PLOUA CU SARACIE SI VEZI “SCORURILE” PSD, ZICI CA AI INNEBUNIT! E UN NONSENS

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) crede ca deputatul social-democrat Mihai Tudose si-a dat seama in ultima perioada ca si-a facut iluzii crezand ca il poate face pe mai tanarul sau coleg Iulian Francisk Chiriac presedinte al  PSD Braila. Iordache este de parere ca pe Chiriac nu-l recomanda nimic pentru functia politica amintita, fiindca in postul pe care il detine acum, de presedinte al Consiliului Judetean Braila, n-a performat, nici nu este cunoscut oamenilor si nici nu are calibrul necesar pentru a deveni seful unei organizatii precum PSD Braila.

Pe de alta parte, PND-istul admite ca pana la urma, nici nu mai conteaza cine  candideaza la PSD si pentru ce functie, fiindca in cartierele sarace din Braila, oamenii cred in continuare “tampeste” in social-democrati: “E un nonsens, ca te uiti in Lacu Dulce, unde  ploua cu saracie si vezi <<scorurile>> PSD, spui ca ai innebunit, zici ca e candidat PNL sau de opozitie, la scorurile alea.

Si fac o paranteza: in Lacu Dulcea a aparut o strada asfaltata. Numai o bucata. Este fix pana la poarta sefului PSD din zona. Mai departe nu; s-a terminat asfaltul.

Deci oamenii sunt saraci si cred in continuare tampeste in cine? In Francisk?!

Si-a dat seama si Tudose ca Francisk nu poate sa fie omul care sa capaciteze pe cineva. Si-a dat seama ca daca vorbesti cu <<neste>> si cu <<imbalonari>> nu poti sa fii un lider de partid adevarat. Si-a dat seama ca el il voia pe Francisk presedinte al PSD Braila, dar nu are cum sa-l puna.

El (Mihai Tudose – n.r.) si-a dat seama de foarte multe lucruri in ultimul timp. Ca pana la urma, cei care il promoveaza nu sunt neaparat cei mai buni. Dovada? Nu mai este prim ministru>>.