IORDACHE: CHIRIAC FACE SEX CU LIMBA ROMANA. O SA-I SPUN “GARCEA” DE ACUM INCOLO

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) il ia din nou peste picior pe presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), in legatura cu o recenta declaratie a acestuia, in care vorbea despre demnitatea, „celeritatea” si moralitatea unor politicieni, ce ar fi avea legatura, printre altele, si cu numarul de dosare pe care le au acestia in instanta.

Dupa ce zilele trecute s-a amuzat in legatura cu alte expresii sau cuvinte folosite gresit de seful CJ, Iordache a ajuns acum la concluzia ca Iulian Chiriac “face sex cu limba romana”: “Ce e asta cu <<celeritatea>>, adica ce… cum poate… Nu inteleg, adica sa zicem despre mine, ma dau pe mine exemplu. Pot fi imoral, da? Pot fi penal, da. Pot fi puscariabil, da. Dar cu celeritatea… adica cum? Nu ma duc mai repede la puscarie? Ca nu inteleg… Domnul Chiriac ce-ar vrea, ca eu sa-mi inventez niste infractiuni si sa ma duc <<Doamna Kovesi, doamna Kovesi, stiti, arestati-ma si pe mine, dar repede, ca sa respect cele trei conditii puse de domnul Chiriac!>>.

Domnul Chiriac a dovedit inca o data ca el face sex cu limba romana. Ca asta face el cu limba romana – sex: se <<imbaloneaza>>, are <<neste>> treburi, acum cu <<celeritatea>>… Sincer, o sa-i spun <<Garcea>> de acum incolo. Serios! E un fel de Garcea al politicii brailene. <<Politicii>>… el n-a fost niciodata om politic, vai steaua lui!

Dar cum adica <<celeritate>>? Ce treaba are celeritatea cu moralitatea? Ca rimeaza sau cum? Vorbeste in versuri?”.