IORDACHE: CHIRIAC VA DEVENI PRESEDINTELE PSD BRAILA, CU SUSTINEREA LUI MIHAI TUDOSE

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) se asteapta ca seful CJ Braila, Iulian Chiriac, sa devina noul presedinte PSD Braila, cu ajutorul deputatului Mihai Tudose, fost premier al Romaniei. Iordache a facut aceasta declaratie cu mai multe zile inainte de sedinta Comitetului Executiv National PSD de sambata, la care s-a decis organizarea de alegeri interne in toate organizatiile PSD cu presedinti interimari, inclusiv cea de la Braila.

In opinia PND-istului, Chiriac nu este controlat de fostul presedinte PSD Braila Gheorghe Bunea Stancu, asa cum considera el ca este controlat si in prezent primarul Marian Dragomir (PSD).

Mai exact, Iordache sustine ca Stancu l-a propulsat in functii pe Dragomir de la bun inceput, de cand l-a pus director la Garda de Mediu si pana in 2016, cand a decis ca acesta sa fie candidatul PSD la Primaria municipiului: “De unde credeti ca cumpara tot asfaltul pe care-l pune Gropeneanu pe strazi, de la mine?! De unde aveti impresia ca s-au cumparat utilajele, de unde aveti impresia ca-s muncitorii? Cu siguranta Bunea Stancu conduce si acum PSD.  Si conduce si municipiul Braila”.

Intrebat daca Bunea Stancu conduce si judetul, prin intermediul presedintelui CJ, consilierul PND a raspuns: “Partial. Chiriac are independenta pe care i-o da prezenta lui Mihai Tudose inca alaturi de Chiriac. Se stie ca Chiriac e omul lui Tudose, ca se face podul, i-au niste fonduri pe PNDL si asa mai departe. Acum nu-i mai da nimeni nimic…

De altfel, eu va sfatuiesc sa va uitati in toamna cu mare atentie la organizatia PSD Braila. In toamna veti avea surprize. Vor fi operate niste schimbari majore la varful organizatiei, prin intermediul unor alegeri generate de o schimbare majora la centrul partidului, care se va produce.

Daca ar veni Mihai Tudose la putere (in PSD, la nivel national – n.r.), asta ar fi un balon de oxigen pentru domnul Iulian Francisk Chiriac. Nu ar fi un balon de oxigen si pentru Marian Dragomir. PSD este divizat din punct de vedere economic, ei joaca in tabere diferite”.