IORDACHE: “DACA SCOT PANOURILE PUBLICITARE DE LA POLIVALENTA, SCOT SI INSTALATIA DE AER CONDITIONAT!” NECHITA: “UN MIC SABOTAJ!”

Tipete, replici acide, ironii la marginea insultei si nervi intinsi la maximum astazi, in sedinta Consiliului Judetean Braila, la discutiile cu privire la panourile publicitare montate de ziarul “Infobraila” in Sala Polivalenta. Dupa ce consilierul judetean Ovidiu Nechita ( PNL) a cerut sa i se spuna clar daca s-a semnat un contract cu CJ si se incaseaza niste bani pentru montarea acelor panouri in Sala Polivalenta, proprietarul “Infobraila”, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), a explicat ca in schimbul instalarii panourilor respective, el a oferit niste aparate de aer conditionat clubului de handbal “Dunarea” Braila, care se antreneaza in spatiul respectiv.

Nechita a replicat ca proprietarul Salii Polivalente este CJ, si nu HC Dunarea Braila, ci ca atare, cadoul pe care l-a facut-o PND-istul clubului nu are nicio legatura cu CJ, Iordache (foto) s-a enervat, iar discutia a capatat accente complet nepotrivite pentru o sedinta a unor alesi locali. Sefa de partid a lui Iordache, Simona Draghincescu, a incercat sa-l tempereze, atingandu-i in mod repetat bratul, cand acesta a tipat la Nechita, insa Iordache a redus-o la tacere: “Ia mana!”. Liberalul Nechita a continuat sa-l atace, plasand o remarca total deplasata, iar PND-istul s-a infuriat si mai tare: “Acele panouri publicitare exista acolo de 8 ani. Dvs ati descoperit panourile abia in campania electorala. Ele sunt puse acolo in schimbul instalatiei de aer conditionat si filtre antibacteriene pe care Sala Polivalenta le are de la mine, de la ziarul <<Infobraila>>. Ati inteles? Si exista un contract intre HC Dunarea Braila, care isi poate pune reclama unde doreste in Sala Polivalenta, si <<Infobraila>>. Ati inteles?”

“Daca dvs ati facut un troc in stilul dvs caracteristic, este cu totul si cu totul altceva. Acest spatiu este al Consiliului Judetean! Faptul ca dvs aveti un contract cu handalul, ca sponsorizati handbalul, nu inseamna ca handbalul are dreptul sa inchirieze…”, a replicat Nechita.

“Eu pot scoate acele panouri, dar evident, voi scoate si instalatia de aer conditionat din vestiare”, a spus Iordache.

“Un mic sabotaj!”

“Pai cum sabotaj?! Dar de ce n-ati dat dvs bani din buzunar pentru fetele astea? Tot spuneti ca ati aprobat! Dar cati bani ati dat personal?”.

Cum a fost discutia intre cei doi, pe tema panourilor, vedeti aici: