IORDACHE, DESPRE “MAREAN”: SA FACA STRAZI, NU GIRATORII CARE SUNT UN MOT DE MARGARITAR PE UN C…T PSD-IST!

Atacuri in termeni mai mult sau mai putin jignitori la adresa presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), precum si la adresa primarului municipiului, Marian Dragomir (PSD), lansate astazi, in sedinta CJ Braila.

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) i-a “atins” pe cei doi social-democrati, in cadrul discutiilor purtate pe marginea unui proiect de hotarare ce viza asocierea CJ cu CLM Braila, pentru cofinantarea investitiilor legate de modernizarea unor parcari din municipiu. Mai exact, este vorba de alocarea de la bugetul judetean a sumei  de 551.634,46 lei pentru aceste lucrari, contributia CLM fiind de 645.294,46 lei.
Consilierul PND s-a aratat indignat ca primarul “Marean” – cum il numeste Iordache ironic – cheltuieste bani pe parcari, dar lasa strazile pline de gropi: “Faptul ca domnul Marean prefera sa stea in Japonia – unde sunt convins ca a fost uimit de ce fel de sosele si strazi sunt acolo -, nu inseamna ca noi trebuie sa-l ajutam pe el sa-si indeplineasca proiectele lui electorale. A fost votat, are bani, e un bun conducator, stie sa zica… nu mai zic ce, ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, ca-s cuvintele lui…”

“Jigniti, va rog frumos, ca aveti liber!”, a replicat ironic presedintele Chiriac.

“Domnule presedinte, eu nu vreau sa jignesc urechile celor care aud spunand ce zice domnul Marean ala luat de pe Facebook, ca el e primarul Facebook-ului. Sa-i transmiteti ca are bani sa-si faca. Asta-i una.

Doi: ce, face niste amarate de parcari in Hipodrom tot pe banii CJ? Adica el nu e in stare sa faca din banii Municipalitatii o parcare si noi vrem sa repare drumurile cu mii si zeci de mii de gropi?! El nu-i in stare sa gestioneze transportul public, spunandu-ne sa mergem cu taxiul, dar noi tot prin gropile alea mergem, ca niste idioti si dvs vreti sa-i dati bani sa faca niste parcari? Nu, dati-i bani sa faca sosele! E prost, am inteles, e prostul dvs, ajutati-l, dar puneti-l sa faca sosele, nu parcari! Ati inteles? Nu cum ati facut giratoriul <<Simona Draghincescu>>, giratoriul nu stiu care de miliarde de lei, ca trebuia neaparat un mot de margaritar pe un c…t PSD-ist in mijlocul bulevardului Cuza! Se poate asa ceva?”

La aceste ultime cuvinte, consilierul Viorel Mortu (PSD) a oftat dezaprobator, ceea ce l-a facut pe Iordache sa-l intrebe: “Ce va deranjeaza, domnule?”

“Nu, nu, nu… In spatiul public nu cred ca e…”

“Dvs spuneati despre mine ca ma urati cu 4 din alea… bile – si nu m-am mai suparat!”

“Nu, nu, va rog… N-am spus asa ceva niciodata…”

“Am dori ca atunci cand se solicita bani de la Consiliul Local Municipal catre Consiliul Judetean sa participe si domnul Marean la sedinta. Ce, i-e greu sa coboare de la etajul 2, sa vina sa ne roage frumos sa-i dam bani? Sau e pe linie de partid, el spune sefului, seful va spune dvs si dvs veniti la noi cu propunerea? Sa vina aici, sa ne spuna ce vrea sa faca cu banii, daca mai da la <<Tancrad>> banii, daca <<Tancrad>> mai da o parte din profituri la handbal… sa ne zica si noua cum sta treaba!”

“Dar nu le stiti dvs pe toate, domnule consilier, ce trebuie sa…”

“Domnule presedinte, eu stiu mai mult decat va inchipuiti dvs!”

“A, cu siguranta, mai aveti foarte multe inregistrari am inteles…”

“Sunteti prost informat. As putea spune <<mai putin informat>>, dar prost sunteti sigur! Ce inregistrari stiti ca am eu, domnule presedinte?”

“Dvs spuneti in toate articolele ca faceti dezvaluiri incendiare despre toata lumea!”

“Si cand le-am facut, le-am facut!”

In urma votului majoritatii consilierilor, proiectul respectiv a fost aprobat.