IORDACHE: EXISTA UN STUDIU CARE ARATA CA LA UN CUTREMUR DE NIVEL NU FOARTE RIDICAT, AMBULATORIUL SPITALULUI JUDETEAN S-AR PRABUSI

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) l-a atentionat astazi pe presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), ca daca tot se vor face niste lcurari de reabilitare la Ambulatoriul Spitalului Judetean, ar fi oportun sa se verifice si cat de rezistenta este acea cladire in caz de cutremur. Iordache a precizat ca exista deja un studiu seismic care indica faptul ca in cazul unui cutremur de intensitate “nu foarte ridicata”, Ambulatoriul s-ar prabusi.

Dialogul intre consilierul PND si presedintele CJ s-a derulat in sedinta de azi a CJ in obisnuita nota acida:

“Am observat cu uimire si cu placere ca la dezvoltarea proiectului participa o firma care se numeste <<Inginerie seismica SRL>>. A, nu stiati? Scrie in proiect…”, a inceput Catalin Iordache.

“Nici nu ma intereseaza cine participa, pe mine ma intereseaza ca obiectivul sa fie realizat”, a spus Chiriac.

“Domnule presedinte, strambaturile astea, ca <<nu ma intereseaza>>, pe mine nu ma… Am vazut ca dvs o groaza si-o sa mai vad! Dvs, ca mine, nu!

Faptul ca participa firma este este un lucru bun, pentru ca am vazut ca faceti un lucru foarte bun…”

Fiindca un consilier PSD a facut comentarii ironice la adresa sa, Iordache a replicat: “Chiar asa… Maine-poimaine e pe la Pro Romania si e muci…”

“Domnule consilier, nu trebuie sa stam toata lumea in patru labe in fata dvs! Vorbiti, va rog frumos!”, a intervenit Chiriac.

“Faptul ca dvs faceti lucrul ala acolo este foarte bun; faptul ca il faceti la Ambulatoriu si participa aceasta firma este si mai bine, pentru ca v-as ruga sa le comunicati acelor oameni ca ar fi bun si un studiu seismic al Ambulatoriului, pentru ca exista un alt studiu seismic de care nu stiu daca ati auzit sau nu, care arata ca la un nivel nu foarte ridicat al unei seism, Ambulatoriul se va prabusi. De-asta v-am spus ca sunt bucuros ca faceti asta.

In al doilea rand, cred ca ati terminat de igienizat tot spitalul, asa cum v-ati laudat de atata timp si ati ajuns in sfarsit la Ambulatoriu. E un lucru bun, apreciez faptul asta, in sfarsit faceti ce trebuie acolo”.