IORDACHE, LUI CHIRIAC: “ATI INNEBUNIT? VA FACETI PUBLICITATE LA CIMITIR?”; DRAGHINCESCU: “NU SUNT MORTII PSD, SUNT MORTII PNL!”

Consilierul PND Stefan Catalin Iordache s-a aratat indignat la cea mai recenta sedinta a CJ Braila privind faptul ca presedintele Iulian Chiriac (PSD) “vrea sa-si faca publicitate si in cimitir”, in comuna Gradistea. Mai exact, Iordache a facut referire la faptul ca CJ va aloca bani de la buget pentru a sustine o cota parte din contravaloarea unui proiect de amenajarea a cimitirului din satul Ibrianu (comuna Gradistea), iar in cadrul cheltuielilor a fost cuprinsa si suma aferenta realizarii si amplasarii unui panou pe care sa scrie ca lucrarile au fost facute cu sprijinul CJ. Valoarea totala a proiectului este de 67.120 lei, iar contributia CJ Braila este de 40.272 lei.

PND-istul a comentat ca se stie deja ca si mortii voteaza cu PSD, dar este prea de tot ca seful judetului sa-si faca publicitate in cimitir: “Domnul Dragnea (Liviu Dragnea, presedintele PSD – n.r.) a fost condamnat pentru lucrul asta si nu ma mir ca vreti sa dati spaga si la morti…

700 milioane de lei un panou cu CJ. Va mai spun ceva: chiar daca mortii v-au votat, faptul ca puneti un panou de 1,5m x 1m cu logoul CJ, cu logoul comunei, cu textul <<executat de comuna cutare, cu sprijinul CJ>>, la cimitir… ca-l puneti si la WC, ca-l puneti si la cimitir… Domnule, ati innebunit, se uita mortii din mormant si voteaza cu PSD-ul? Sincer…

Nu e un proiect european, nu e nevoie sa faceti publicitate, nu e nevoie sa puneti un panou pe care sa scrieti dvs ca sunteti mare ctititor de cimitire, WC-uri scumpe si altele! Ati depasit granita dintre aroganta si prostie, pe cuvantul meu de onoare! Cum puneti sa puneti un panou la un cimitir?!”.

Presedintele Chiriac a raspuns ca toate investitiile de acest tip trebuie “finalizate cu acest panou”.

Colega de partid a lui Iordache, Simona Draghincescu, a comentat ca de fapt, nu e vorba de “mortii PSD”, ci “de mortii PNL”: “Voiam sa-l corectez pe domnul Iordache – acum, sustinator PNL -, ca nu este vorba de mortii PSD, ci e vorba de mortii PNL, ca la Gradistea, primarul PNL a obtinut un rezultat absolut extraordinar”.