IORDACHE, MESAJ PENTRU PSD-ISTI, DESPRE CANDIDATURA SA LA ALEGERILE LOCALE: DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREAU!

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) se intreaba retoric de ce presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), a facut referire la posibila candidatura a PND-istului la viitoarele alegeri locale, atunci cand  fost intrebat despre sesizarea ANI cu privire la posibila incompatilitate a lui Iordache si despre decizia ANI care sustine ca a existat o astfel de incompatibilitate.

Iordache afirma ca a decis sa conteste in instanta decizia ANI, astfel incat pana la finalizarea procesului cu o sentinta definitiva si irevocabila, aceasta nu il poate impiedica sa candideze din nou, asa incat Chiriac isi face iluzii daca spera ca raportul de evaluare emis recent de ANI il va scoate din jocul administrativ in urmatorii ani: “Povestea asta legata de faptul ca eu candidez sau nu la alegerile locale din acesta vara nu are legatura cu subiectul ANI si nu e treaba lui.

Daca cei din PSD isi fac griji ca eu voi candida, asta e problema lor… Insa eu nu am zis ca voi candida la functia de presedinte CJ si nici la functia de primar, deci care-i deranjul, de ce sunt atat de ingrijorati?

Cum sa va zic, exista si opera literare studiate la scoala care spun ceva de genul <<Daca voi nu va vreti, eu va vreau!>>.

Insa oricum, eu nu mai candidez la Consiliul Judetean; in proportie de 99,9% o sa candidez la CLM. Deci de ce se teme domnul Chiriac de candidatura mea?

Si inca ceva: a zis domnul presedinte ca eu sunt <<scriitor, informator si satelit>>. L-as intreba pe domnul Chiriac in ce sens sunt eu <<informator>>. Pentru ca am facut sesizari la ANI? Pentru asta poate sunt <<reclamagiu>>, poate sunt <<procesoman>>, dar cum adica <<informator>>? Nu mi se pare corect.

Eu cred ca domnia lui Chiriac trebuie sa se sfarseasca, pentru ca este o scenenta de prost gust in care foarte multa lume joaca de 4 ani – o scenenta cu limbajul de lemn al domnului presedinte si cu <<cultura>> sa vasta, in care el a dovedit ca nu are niciun fel de abilitati politice”.