IORDACHE: MODUL IN CARE CHIRIAC RASPUNDE LA SESIZARILE LEGATE DE SPITALUL JUDETEAN ARATA O CRASA LIPSA DE BUN SIMT

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) considera ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) are o parte din vina in legatura cu modul in care este condus Spitalul Judetean si cu faptul ca acolo apar permanent  probleme legate de lipsa medicamentelor si a materialelor sanitare, a substantelor de contrast, iar mai nou, a formularelor speciale ce trebuie completate de medici, pentru ca pacientii lor sa poata face investigatii gratuite de tip RMN sau CT in acelasi spital.

Iordache spune ca in loc sa verifice daca problemele sesizate de presa sau de consilierii judeteni sunt adevarate si sa ia masuri pentru ca astfel de situatii sa nu se mai intample, Chiriac (foto) se supara pe consilierii respectivi:  “Este inadmisibil ceea ce se intampla la Spitalul Judetean, iar felul in care domnul presedinte Iulian Chiriac raspunde la sesizarile facute de presa si de catre consilierii judeteni arata cel putin o crasa lipsa de bun simt. Pentru ca nu poti fi suparat cand ti se spune un lucru adevarat, doar pentru ca cel care iti spune e de la un alt partid decat al tau. Nu se poate asa ceva!

Cei de la partidul tau nu spun niciodata nimic, totul este OK. N-am vazut un consilier judetean PSD sa fi spus ca e ceva in neregula in judetul asta. Ei traiesc intr-un univers paralel, au o lume a lor. Eu cred ca pur si simplu sunt sclavii unui sistem bine pus la punct”.