IORDACHE: NU DRAGOMIR A CUMPARAT AUTOBUZE, CA NU LE-A LUAT CU BANII LUI. NOI NE-AM CUMPARAT AUTOBUZE, FIINDCA SUNT CUMPARATE DIN TAXELE SI IMPOZITELE PLATITE DE NOI

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) sustine ca nu este cazul ca primarul Marian Dragomir (PSD) sa se tot laude cu autobuzele pe care le-a cumparat pentru transportul public de calatori, fiindca nu le-a cumparat din banii lui, ci din banii nostri, ai cetatenilor. Ca atare, spune, Iordache, practic, noi ne-am cumparat autobuze, nu Dragomir ni le-a cumparat.

Iordache face referire la faptul ca zilele trecute, edilul sef a incercat sa-si faca oarece campanie electorala, speculand faptul ca politistii au depistat in trafic un sofer de autobuz care se afla sub influenta alcoolului. Mai exact, Dragomir a postat pe o retea de socializare un comentariu pe care il incepea vorbind despre soferul respectiv si-l continua laudandu-se cu marile lui realizari in domeniul transportului in comun: “Solicit directorului Braicar SA IL DEA AFARA URGENT pe individul care conducea autobuzul in stare de ebrietate si sa ii faca plangere penala in numele societatii.
Am cumparat in 1 an si 6 luni 32 de noi autobuze, zeci de automate de bilete, am eliminat mafia maxi taxi, am planificat noi investitii si NU VOI PERMITE NIMANUI SA-SI BATA JOC DE INVESTITIILE NOASTRE.
Anul 2018 va aduce noi investitii la Braicar si toate scursurile vor fi date afara”.

Consilierul judetean PND spune ca e normal sa se cumpere autobuze, ca doar nu era sa se cumpere ricse, asa ca nu vede ce se tot lauda Dragomir cu autobuzele:  “El nu a cumparat nimic, nu el a cumparat ceva. N-are el bani sa cumpere nimic, nici macar o usa de autobuz. Autobuzele alea au fost cumparate din banii comunitatii. Deci el doar a luat banii comunitatii si a cumparat autobuze. N-a cumparat el cu banii de acasa vreun autobuz.

Asta arata ca cei de la PSD ne considera niste tampiti. Trebui sa fii tampit sa crezi ca PSD iti da ceva. Nu iti da nimic, iti da din banii tai, noi platim impozite, ei le iau si folosesc cumparand autobuze, reparand sosele – mai mult sau mai putin – si asa mai departe. Asta este o manevra de 2 lei. Nu a cumparat Marian Dragomir nimic. Ce, daca nu era Marian Dragomir, celalalt primar care ar fi fost nu cumpara autobuze?

Domnul Dragomir se grabeste foarte tare sa-si faca imagine, ceea ce arata ca el – din punctul meu de vedere, impotent politic -, nu face decat sa incerce un lucru de 2 lei. Dar atat timp cat era el primar si aia cu maxi-taxi nu dadeau bilete, mergeau cum mergeau, cadeau usile in timpul mersului, astea nu le-a vazut?

Ce-a facut, domnule, a cumparat niste autobuze? Si ce? Dar nu trebuia sa cumpere? Suntem in 2018, ce-ar vrea sa cumpere, ricse?”.