IORDACHE: PISICA E UN FRAIER CARE IA 25 DE MILIOANE LEI VECHI CA SA FACA REZERVARI LA HOTEL PENTRU HC DUNAREA

Conferinta de presa transformata in scandal in toata regula, la HC Dunarea Braila. Vicepresedintele clubului, consilierul Stefan Catalin Iordache (PND) a lansat o avalansa de cuvinte dure – unele imposibil de reprodus – la adresa unor persoane din conducerea HC Dunarea, precum si acuzatii de incompetenta, furt, politizare a clubului, infiintare a unor posturi care nu erau necesare, doar pentru a le da posibilitatea sa castige niste bani unor clienti politici.

Iordache (foto) l-a nominalizat la acest ultim punct pe Claudiu Pisica, angajat pe un post nou creat, cel de “organizator de competitii”. Vicepresedintele HC Dunarea a declarat ca Pisica Claudiu (fratele PSD-istului Ionut Marius Pisica, fost consilier municipal, ce a fost numit mai nou director la SC Eco, firma ce apartine Primariei municipiului) e un “fraier” care a fost angajat si incaseaza 25 de milioane de lei vechi doar ca sa dea telefon si sa faca rezervari la hotel, cand echipa joaca in deplasare sau merge in cantonament:  “Ca sa lamurim treaba: Noi am aprobat in Consiliul Director sa se dea un concurs pentru postul de organizator de competitii, adica un fraier care sa dea telefon la hotel sa faca rezervari. Domnul Pisica ia 25 de milioane (de lei vechi – n.r.) ca sa dea un telefon sa faca rezervari. Voi sesiza Parchetul in privinta acestor lucruri.

Domnul Caranica  (Marius Caranica, presedintele HC Dunarea – n.r) si cu domnul Chirita au gasit o varianta prin care solicitau prezenta imperioasa a unui astfel de domn, care sa dea telefon ca sa faca rezervari, un lucru, de altfel, foarte greu. Noi suntem clubul Barcelona si avem foarte multe rezervari, foarte multe probleme, unul vrea la jacuzzi, unul vrea cu miere, unul vrea cu apa calda, unul vrea cu apa rece… Cand discuti cu niste PSD-isti prosti, pusi undeva intr-o functie de conducere…”.

Marius Caranica (PSD) a precizat ca Stefan Catalin Iordache a fost prezent la sedinta Consiliului Director al HC Dunarea in care s-a aprobat angajarea unui organizator de competitii si a fost de acord, dovada ca a semnat si el procesul verbal la finalul sedintei. Desi semnatura lui Iordache apare, intr-adevar, pe document, vicepresedintele sustine ca nu a semnat decat pentru prezenta, nu pentru ca ar fi fost de acord cu acea decizie.