IORDACHE: SPITALUL JUDETEAN E CONDUS DE NIMENI! E DOAR PRADUIT DE TOATA LUMEA! INCLUSIV DE OAMENII DVS, AI PSD!

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) este foarte nemultumit de modul in care dr. Delia Rasnoveanu conduce Spitalul Judetean Braila. Iordache a declarat astazi, in plenul CJ Braila, ca Rasnoveanu minte atunci cand spune ca spitalul are toate medicamentele necesare, precum si substanta de contrast pentru investigatiile pe Imagistica, si ca aceasta dezinformeaza atat presa, cat si alesii locali. Din aceste considerente, dar si din altele, consilierul PND a cerut din nou schimbarea managerului Spitalului Judetean.

De la comentariile legate de problemele din spital, discutia a degenerat si s-a ajuns la un nou conflict intre consilierul PND si presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD):

“Haideti sa terminam cu minciunile si cu prostia asta; gasiti un manager si puneti-l la spital, sa terminam balamucul asta, pentru ca doamna este in mijlocul unei serparii acolo si chiar daca ar vrea sa faca treaba – desi nu stiu cat ar avea -, tot nu poate”, a inceput discutia Catalin Iordache.

“Domnule consilier, pot sa fac eu o propunere?”, a intrebat presedintele Chiriac.

“Cum sa nu!”

“In momentul in care doamna manager o sa-si dea demisia, va propun dvs, ca sunteti artizanul serpariilor!”

“Eu primul lucru pe care l-as face, v-as baga la parnaie, daca ati vrea sa stiti!”

“Ei, daca ati vrea dvs si maine m-ati baga la parnaie, dar n-aveti cum!”

“Nu-i adevarat!”

“N-aveti cum! Deci am eu o rugaminte la dvs, cu amenintarile astea de a ma baga pe mine la parnaie, de a a-mi lua gatul si cu amenintarile la adresa mea si a familei mele, da? Dar aceste lucruri le vom transa in instanta, ca mai aveti niste procese cu colegi de-ai nostri si o sa stam la rand.”

“Stati la rand, ca va iau pe toti la rand!”

“Niciun fel de problema! Dvs ne luati la rand intr-o lume paralela. Eu sper sa nu va schimbe doamna doctor tratamentul, reteta… Sa nu schimbati tratamentul, asta va spun!”

“Al meu personal? Sunteti paralel total! Dumneata esti TCM-ist, de la Tehnologia Carnii si a Mezelurilor si te-ai ocupat intamplator de vanzari.”

“Imi pare rau, cred ca mi-ati ratat specializarea!”

“Ti-oi fi ratat-o, nu conteaza!”

“Habar nu aveti!”

“Nu-i nimic, important e ca ai facut-o in 6 ani, nu in 5!”

“Nu, am facut-o in 5, dar dvs numarati din 2 in 2.”

“Spitalul ala e condus de nimeni! E doar praduit de toata lumea! Inclusiv de oamenii dvs! Doamna director nu stie daca are Manitol. N-are. Nu conteaza! Am fost mintiti de nenumarate ori privind stocurile de medicamente, privind medicamentele care sunt si asa mai departe. Ziaristii au fost plimbati prin niste sali cu niste cutii goale.”

In final, Iordache a cerut ca managerul Spitalului Judetean sa prezinte consilierilor un raport in care sa se precizeze toate intrarile de medicamente in farmacia spitalului, cu firmele de la care s-au cumparat acele medicamente, cu data cand s-a facut fiecare achizitie, precum si informatii legate de angajarile care s-au facut in ultima perioada.

“Am dori sa stim exact ce angajari s-au facut, in ce perioada, ca tot timpul pana acum vorbeam de Olguta (Olguta Crivat, fost director de ingrijiri al Spitalului Judetean Braila – n.r.) care facea si dregea. Se pare ca a ramas virusul acolo, sunt aceleasi discutii”, a concluzionat PND-istul.