IORDACHE, SPRE CHIRIAC: ATI SPUS CA AU FURAT DOCTORII SI ASISTENTELE?! SUNTETI IN DEPLINATATEA FACULTATILOR MINTALE? CEEA CE FACETI LA SPITAL ESTE O MAGARIE FARA DE MARGINI!

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) are dubii ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), ar fi in deplinatatea facultatilor mintale, dupa ce acesta din urma a declarat ca are informatii potrivit carora personalul medical din Spitalul Judetean ar fura medicamente si materiale sanitare si de aceea aceste produse nu sunt suficiente pe sectii, iar pacientii sunt nevoiti sa si le cumpere, platind bani din propriul buzunar. Chiriac a precizat ca mai nou, medicii si asistentele nu mai pot fura medicamente, fiindca s-a implementat un sistem de inregistrare foarte strict si ca in plus, se vor monta camere video pe holuri, pentru a impiedica si furtul de materiale sanitare.

Iordache s-a declarat indignat de aceste declaratii ale lui Chiriac, precum si de faptul ca seful CJ este gata sa gaseasca tot felul de explicatii, pentru a acoperi faptul ca managerul spitalului, Delia Rasnoveanu (PSD), nu este capabila sa tina lucrurile sub control: “Ceea ce faceti la spital este o magarie fara de margini, pentru ca, practic, acoperiti un manager doar pentru ca e cumatra lui Mihai Tudose (presedintele PSD Braila – n.r.) ! Ea a fost remarcata inca din perioada trecuta a PSD-ului ca fiind un foarte bun epidemiolog. Daca mergeti oriunde in spital, veti vedea ce mizerie e acolo. Am inteles: n-are bani de medicamente, este un manager prost; domnule, dar nici meseria ei de baza nu poate sa si-o faca?! Se poate asa ceva, sa va bateti joc de noi, sa spuneti <<dau niste miliarde ajutor>>?

Ati spus ca au furat doctorii si asistentele, domnule?! Sincer, pe cuvantul meu, va intreb la modul sincer, sunteti in deplinatatea facultatilor mintale? Va intreb la modul serios: sunteti?”.

“Aveti curaj sa mergem impreuna sa ne facem un control?”, a replicat Chiriac.

“Cu siguranta da!”.