ISU BRĂILA ORGANIZEAZĂ O SELECȚIE PENTRU ÎNCADRAREA TEMPORARĂ, FĂRĂ CONCURS, A 11 SUBOFIȚERI OPERATIVI ȘI 4 CONDUCĂTORI AUTO

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dunărea” al județului Brăila organizează selecție prin procedură de încadrare temporară, fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologie și biologic, în vederea ocupării cu profesioniști, pentru 11 posturi vacante de execuție de subofițer operativ principal și 4 posturi vacante de execuție de conducător auto (autospeciale), prin rechemare în activitate/încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea acestor posturi.

Activitatea de selecție se desfășoară în conformitate cu prevederile art. 21 alin. (1) din Legea nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri in domeniul sănătății publice in situații de risc epidemiologie și biologic și a Ordinului Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență nr. 341999 din 27.08.2020.

Pentru relațiile suplimentare privind organizarea și desfășurarea selecției, candidații se vor adresa doar telefonic la numărul 0742.065.525, în zilele lucrătoare, în intervalul 08.00 – 16.00.

Toate documentele necesare înscrierii se vor descărca de pe site-ul Inspectoratului, la adresa www.isubraila.eu, secțiunea Carieră, fiind anexe la anunțul de selecție.

Documentele de recrutare se transmit exclusiv în format electronic, în volum complet, doar la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu  (destinată în acest sens).