ISU BRAILA RECRUTEAZA CANDIDATI PENTRU CONCURSUL DE ADMITERE LA SCOALA DE SUBOFITERI DE POMPIERI SI PROTECTIE CIVILA „PAVEL ZAGANESCU” BOLDESTI

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta  (ISU) „Dunarea” Braila recruteaza candidati pentru concursul de admitere la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti, judetul Prahova, sesiunea ianuarie 2018.

ISU a inceput recrutarea candidatilor pentru arma „pompieri si protectie civila” si a scos la concurs, pentru sesiunea ianuarie 2018, 300 de locuri – barbati (275 locuri pentru subofiteri – specialitatea pompieri si protectie civila, din care doua locuri pentru candidatii de etnie roma si 25 de locuri pentru maistrii militari – specialitatea auto) la scoala amintita. Durata studiilor postliceale este de 1 an.

Informatii suplimentare privind perioada de recrutare, conditii de inscriere, continutul dosarului de recrutare, etapele si probele de concurs se pot obtine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611212, int. 27006) din cadrul ISU Braila sau pe pagina www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera.

Cererile de inscriere la concursurile de admitere in Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti se depun la sediul ISU „Dunarea” Braila, din bulevardul Dorobanti, nr. 468, pana la data de 5 decembrie 2017.