ISU„DUNĂREA” BRĂILA RECRUTEAZĂ CANDIDAŢI PENTRU CONCURSUL DE ADMITERE ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN MAPN ȘI ACADEMIA NAȚIONALĂ DE INFORMAȚII “MIHAI VITEAZUL”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ din Ministerului Apărării Naţionale și Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” care pregătesc personal pentru nevoile ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2020. Numărul de locuri aprobate în acest domeniu este: *136 locuri pentru ofiţeri (101 locuri la instituțiile de învațamânt superior ale M.Ap.N. și 35 locuri la Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul”); *62 locuri pentru maiştri militari, cu diferite specialităţi.

Locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei și bărbați, absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, care au aibă vârsta de cel puțin 27  de ani împliniți în cursul acestui an.

Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs se pot obţine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611212,  int. 27006) din cadrul ISU „Dunărea”, pe pagina www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera și pe pagina oficială de facebook a inspectoratului – fb.com/isubraila.

Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ ale MApN se primesc de către structura de resurse umane, în raport de domiciliul sau reședința înscrisă în cartea de identitate, până la data de 16.06.2020. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, Bdul Dorobanţilor, nr. 468.