ITM Brăila sărbătorește pe 11 iulie Ziua Inspecției Muncii

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Brăila va marca joi, 11 Iulie, Ziua Inspecției Muncii printr-o acțiune de promovare a activității instituției și de informare a tinerilor cu privire la drepturile și responsabilitățile pe care le au ca viitori angajați sau angajatori.

Acțivitatea va începe la ora 11.00, la sediul ITM din municipiu.

„ITM Brăila anunță aniversarea a 25 de ani de la înființarea Inspecției Muncii, o instituție esențială în asigurarea respectării legislației muncii și a securității și sănătății în muncă.

În această perioadă, Inspecția Muncii, prin Inspectoratele Teritoriale de Muncă, a avut un rol fundamental în protejarea drepturilor lucrătorilor și în sprijinirea angajatorilor în îndeplinirea obligațiilor legale. Prin activitatea sa constantă, a contribuit la crearea unui mediu de lucru sigur și echitabil pentru toți angajații din România.

Cu această ocazie, dorim să evidențiem realizările și eforturile depuse de colegii noștri de-a lungul celor 25 de ani:

  1. Asigurarea conformității – am desfășurat mii de controale la nivel național pentru a verifica respectarea legislației muncii și a normelor de securitate și sănătate în muncă.
  2. Educație și prevenție – a Am organizat numeroase campanii de informare și sesiuni de instruire pentru angajatori și angajați, promovând o cultură a siguranței și respectului în muncă.
  3. Intervenție promptă – am acționat eficient în cazurile de nerespectare a drepturilor lucrătorilor, asigurându-ne că aceștia beneficiază de condiții de muncă corespunzătoare și de remunerația cuvenită.
  4. Inovație și adaptabilitate – am integrat soluții moderne și tehnologii avansate pentru a îmbunătăți eficiența și transparența activităților noastre.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila se alătură acestui moment festiv și ne exprimăm speranța că în următorii ani vom continua să evoluăm și să ne adaptăm provocărilor pieței muncii, rămânând un pilon de încredere pentru toți cei implicați în mediul de muncă din România”, se arată într-un comunicat dat publicității de conducerea ITM Brăila.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns